ضمن عرض تبریک پذیرفته شدگان مهر۹۶ این مرکز، موارد زیر به اطلاع میرسد:

زمان ثبت نام کارشناسی: از چهارشنبه ۵مهر از ساعت ۸ صبح لغایت ۲ بعدازظهر. ۰۸:۰۰ الی ۱۴:۰۰

زمان ثبت نام کاردانی: از دوشنبه ۱۰مهر از ساعت ۸ صبح لغایت ۴ بعدازظهر. ۰۸:۰۰ الی ۱۶:۰۰

جلسه توجیهی (پس از ثبت نام): جمعه ۱۴مهر ساعت ۰۹:۰۰ صبح

شروع کلاس ها: شنبه ۱۵مهر

مدارک مورد نیاز

۱- اصل و کپی دیپلم (برای پذیرفته شدگان کاردانی)

* گواهی موقت صرفا از دانش آموزانی که کم تر از یک سال از فراغت از تحصیل آن ها می گذرد قابل قبول می باشد.

* مدرک پیش دانشگاهی قابل قبول نمی باشد.

اصل و کپی مدرک کاردانی یا گواهی موقت کاردانی (برای پذیرفته شدگان کارشناسی)

* فارغ التحصیلان بهمن ۹۵ مراکز علمی کاربردی که هنوز مدرک آن ها آماده تحویل نمی باشد لازم است از دانشگاه قبلی خود نامه فراغت از تحصیل و فرم تاییدیه معدل گرفته باشند .

۲- اصل شناسنامه و کپی تمام صفحات

۳- اصل کارت ملی و کپی پشت و رو

۴- شش قطعه عکس ۳*۴ پرسنلی پشت نویسی شده جدید و تمام رخ

۵- اصل کارت پایان خدمت یا معافیت و کپی پشت و رو (ویژه آقایان)

* تمام کپی ها در برگه A4 تک رو باشد.

* شاغلین مراکز نظامی فاقد کارت پایان خدمت، صرفا با مجوز تحصیل از نیروی انسانی استان امکان ثبت نام خواهند داشت و مجوز خدمتی به هیچ عنوان قابل قبول نخواهد بود.

۶- تاییدیه دیپلم (قابل تهیه از دفاتر پیشخوان دولت) – مخصوص پذیرفته شدگان کاردانی

۷- مبلغ علی الحساب ۴۰۰هزار تومان

* مبلغ مذکور به صورت دستی قابل دریافت نمی باشد. شماره کارت مرکز: ۵۰۴۱۷۲۷۰۱۰۰۲۳۰۲۴ بانک رسالت

* دستگاه pos (کارت خوان) و ATM (عابربانک) در دانشگاه موجود است.

*خانواده محترم شهدا و ایثارگران ۲۵% به بالا ملزم به ارائه نامه تحصیل رایگان از بنیاد شهید میباشند.

* توجه: استفاده از پوشش چادر برای خواهران الزامی است

آدرس و شماره تماس مرکز در صفحه تماس با ما قابل رویت است.